Am deschis laptopul si am inceput sa astern ganduri pentru Rares. Am scris cu emotie, cu bucuria si  convingerea ca, atunci cand copilul meu va citi, va zambi simplu, aprobator si increzator (dar si amuzat) dupa fiecare “invatatura”. Si mai stiu ca nu este suficient sa-l invat, ci ideal este ca eu si sotul meu sa ii aratam, prin ceea ce suntem si facem noi…

Exista multe lectii de viata pe care le invatam de la parintii nostri, de la bunici, prieteni, cunostinte, copii, de la viata! Toata viata invatam si evoluam.

Masura calitatii vietii unui om consider ca o da educatia pe care acesta o transmite copiilor. Ne indeplinim misiunea pe acest pamant daca am reusit ca parinti, daca oferim societatii oameni adevarati, cu constiinta, curaj, incredere, altruism.

Dragul meu Rares, imi doresc sa citesti aceste cuvinte mai tarziu, in adolescenta, si sa le consideri un mic indreptar. Voi fi foarte mandra daca, pe masura ce vei citi, vei spune: “Stiu, mama, mi-ai spus-o de multe ori!“:

Va invit sa cititi continuarea in: 20 de sfaturi pentru baiatul meu!

 

Author:

Jurnalul unei mame este proiectul meu de suflet si randurile lui vorbesc despre mine mai deschis, mai sincer, mai autentic si mai mult decat as putea sa o fac eu insami. Pot sa va spun ca sunt o mama care isi iubeste copilul pana la cer si inapoi si isi doreste sa-l ajute sa devina un OM mare.

There are no comments yet.

Lasati un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.